Skip to content

voor 14:00 uur besteld = Volgende dag in huis!

Gratis bezorging in Nederland

Cart

Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

We hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen. Het retourneren van de Luminiary lights is voor eigen rekening en wanneer u dit via DHL service doet kost dat €4,95.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen of ongebruikt in de originele verpakking.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via info@luminiary.nl of via de WhatsApp service. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden gestuurd: Olivier van Noortstraat 12b, 1363LS Almere.

Als je retourzending wordt geaccepteerd, kunt u het pakket retour sturen naar Olivier van Noorstraat 12B, 1363LS Almere. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Beschadigingen en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.


Terugbetalingen
We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt het geld binnen 3 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en verwerkt.